CONGRESOS I FIRES DE DISSENY

Valencia Disseny Week

Valencia Disseny Week (VDW), un projecte que agrupa les activitats relacionades amb el disseny i la creativitat. Durant la VDW la ciutat s'ompli d'activitats relacionades amb el disseny i la creativitat. L'objectiu és donar a conèixer el disseny al major nombre de persones possibles. La millor manera d'aconseguir aquesta difusió és acostar el disseny a aqueix públic, traient-lo al carrer i omplint de cultura i disseny tant locals comercials com altres espais públics. Durant els dies de la **VDW, qualsevol persona que es passege per València podrà mirar, tocar, explorar, provar, sentir el disseny.

   

Feria Hábitat Valencia 

Feria Hábitat Valencia és el principal aparador al món de la creativitat, innovació i disseny ‘Made in Spain’. Una plataforma de negoci d'àmbit internacional que reuneix les signatures líders del sector i a tota la cadena de distribució del sector: prescriptors, comerç, grups de compra, agents comercials i professionals del canal contract.

   

Cevisama

Cevisama compta amb 38 anys d'experiència com a certamen monogràfic del sector ceràmic. És un aparador internacional de referència en revestiments ceràmics, equipament de bany, pedra natural, fregides, esmalts i colors ceràmics, teules i rajoles, materials i utillatge, i maquinària ceràmica. Consolidada com a cita clau anual per als professionals, la fira rep cada any a professionals de 140 països.

   

Barcelona Design Week 

La Barcelona Design Week (BDW), creada en 2006 per BCD Barcelona Centre de Disseny, és la cita ineludible sobre disseny, creativitat i innovació a Barcelona i una de les Design Weeks més importants del calendari internacional (Best architecture, design and technology esdeveniments for 2019 per a Dezeen). La BDW és membre de l'organització World Design Weeks Network, que integra els principals esdeveniments internacionals de l'àmbit del disseny.

   

Madrid Design Festival 

Madrid Design Festival és una trobada que reivindica el valor del disseny com a transformador de la societat. Un festival anual que durant el mes de febrer converteix a la capital d'Espanya en el gran aparador del disseny internacional.

   

ENAD: Encuentro Nacional de Asociaciones de Diseño 

Les Trobades Nacionals d'Associacions de Disseny són projectes anuals desenvolupats per READ i altres associacions col·laboradores per a facilitar un espai comú d'anàlisi i proposta de processos o situacions relacionats amb l'exercici del disseny per part de tots els actors que en ell participen i també per a establir i reforçar aliances amb professionals, centres de formació, empreses i institucions capdavanteres i així exemplificar el benefici que un correcte ús del disseny aporta.

   

Blanc Festival 

Blanc! És el punt de referència del disseny, la creativitat i la innovació de Barcelona. La trobada té lloc en el Museu del Disseny de Barcelona, amb conferències, exposicions, mostres, workshops i masterclasses. Tres dies de continguts explicats i presentats de primera mà pels creadors i promotors de les tendències més actuals a nivell nacional i internacional.
   

World Design Weeks 

World Design Weeks és una xarxa per a les setmanes de disseny i festivals a tot el món. La nostra missió és elevar la conversa global, la comprensió, l'educació i la connexió de les persones amb el disseny.

   

Salone del Mobile Milano 

El Salone del Mobile Milano és l'exposició de mobles de renom mundial amb 2.500 expositors, més de 300.000 visitants procedents de més de 160 països, més de 5.000 periodistes acreditats. Al costat de l'exposició principal, es realitzen diversos esdeveniments, reunions, presentacions per a tenir una visió completa del present i el futur del mobiliari i el disseny.

   

Casa decor

Cada any, Casa Decor obri al públic un edifici singular que dóna cabuda a desenes d'espais decorats pels interioristes més destacats del moment.

   

Graphispag

Graphispag és el Saló Internacional de la Indústria i la Comunicació Gràfica. És un punt de trobada per als professionals del sector on es poden informar de les noves tendències, tecnologies, dissenys, suports, productes i suports gràfics que permetran fer un salt qualitatiu al sector de la indústria gràfica.