BLOGS I WEBS SOBRE DISSENY

Di-conexiones

Di-connexions és una bitàcola de disseny industrial en espanyol que té com a principal objectiu compartir informació. Els textos que apareixen en vaig donar-connexions, a més d'oferir informació actualitzada sobre diferents àrees del disseny industrial, estan escrits cercant les connexions possibles entre els processos de disseny i la gent, les articulacions amb altres àrees disciplines i les trobades amb la indústria, amb la tècnica. Una plataforma independent dedicada als assumptes connectats amb el disseny industrial. Curtes reflexions sobre l'impacte del camp en el quotidià. Una cerca en la història de la disciplina. Un blog editat i produït pel dissenyador industrial veneçolà Ignacio **Urbina Polo on participen, com a autors i col·laboradors, dissenyadors i professionals d'altres àrees del coneixement.

   

MoCoLoco 

MoCoLoco és un magazine online dedicat a tot el relacionat amb el disseny contemporani i l'arquitectura.

   

Core77

Espai de discussió, entrevistes i recursos de disseny industrial.

   

Machodominante 

Blog sobre disseny gràfic i creativitat que naix en 2007 per a donar suport a tots els dissenyadors oferint una recopilació de recursos, esdeveniments, portfolios... i tot el referent al món de la creació visual.

   

DissenyCV 

DissenyCV (Disseny Comunitat Valenciana) és una revista digital creada per Eina Cultural, signatura integrada per Paco Ballester (periodista i guionista de TV, editor de continguts) i Tomás Gorria (periodista, dissenyador editorial i responsable de disseny web). L'objectiu de **DissenyCV és promocionar i difondre el disseny i la creativitat en els seus diferents àmbits. Per això, en la nostra revista digital trobaràs articles i entrevistes sobre disseny de producte, disseny gràfic, tipografia i lettering, arquitectura, disseny d'interior, il·lustració, fotografia, paisatgisme, art contemporani, art urbà…

   

Brandemia 

Web en castellà per a estar a l'última en branding, notícies de marques, novetats d'indentitat corporativa i canvi de logotips

   

Blog Esprit Design 

El Blog Esprit Design és, com el seu nom indica, un blog dedicat al Disseny presentant una certa visió, de la idea a la creació, de la inspiració a la fabricació, de la mà a l'eina, de l'artesà al dissenyador.

   

Unostiposduros 

Unostiposduros és un col·lectiu de professionals units per un objectiu comú.: la passió per la tipografia, la seua història i la seua aplicació.

   

Yanko Design 

Revista en línia dedicada a cobrir el millor en disseny de productes internacionals. Comencem com un xicotet blog en 2002 que cobria el treball dels estudiants i, amb el temps, ens hem convertit en una editorial internacional amb milions de lectors. Tenim passió pel nou, innovador, únic i per descobrir. Amb la mirada fixa en el futur.

   

No me toques las helvéticas

Blog sobre publicitat i màrqueting, disseny gràfic, recursos i qualsevol cosa curiosa que circule per la xarxa

   

Designboom

designboom va ser establit en 1999. Té com a objectiu ajuntar professionals i joves creatius de diversa formació, per a això, publica notícies, temes claus en els camps de l'arquitectura, el disseny, la tecnologia i l'art; descobreix i mostra nous projectes. Designboom és una font completa amb articles, entrevistes, visites a estudis, documentació de nous productes, ressenyes de llibres …

   

La criatura creativa

Blog de publicitat, creativitat, disseny i molt més! Un racó per a inspirar-te i trobar diàriament els continguts més creatius i diferents del món de la comunicació, el màrqueting i les noves tecnologies.