Accés


Es por accedir a Cab Direct amb una cerca simple a Polibuscador

 

o escribint a la caixa de cerca : CABDirect i filtrant per: Biblioteca Digital i Bases de dades.

Es pulsa sobre la icona de buscar i s'accedeix a CAB Abstracts, principal base de dades inclosa a la plataforma CAB Direct, a l'enllaç Accés en línea.

 

 

Més info

  • Cobertura temàtica: Agricultura i agronomia, botànica, medi ambient i recursos naturals, biologia, genètica, nutrició, animals, desenvolupament rural, economia, ...
  • Accesible només per a usuaris de la UPV.
  • Si s'accedeix des de fora de la UPV, cal connectar la VPN.

 

 
 

Cerques


 

Podem realitzar diferents tipus de cerca: simple per paraules clau, avançada, o cerca de tot el contingut per autor, temàtica o revista.

 

El quadre de cerca de la pàgina principal de CAB Direct és un quadre bàsic de cerca de paraules clau que busca en tot el registre (títol, resum, camp d'indexació i totes les dades bibliogràfiques) i retorna resultats que inclouen les paraules clau buscades.

El nombre de resultats de la cerca apareix en la part superior dels resultats de la cerca.

 

 

Se'ns mostren tots els documents classificats per rellevància en aquest tema i podem :

  • ordenar els resultats per rellevància, data de publicació o alfabèticament
  • Refinar els resultats per any i/o diferents facetes

 

 

  • I comparar amb els resultats en altres webs de referència com Europeana, OECD, Pubmed, AGRIS, USDA

 

?Més informació

 

 

 

Resultats


La majoria de les bases de dades de subscripció de la Biblioteca et permeten connectar-te directament des d'un registre a l'article de text complet en línia, si està disponible.

Entrar a “View full text”

 

O entra en l'enllaç “Get it UPV” en el registre de la base de dades per a buscar l'article en text complet en la resta de col·leccions electròniques de la Biblioteca.

 

Serveis Personalitzats


 

La creació d'un compte d'usuari ens permetrà treballar de manera més completa amb els resultats. Completarà les funcionalitats que ja teníem quan no estem registrats en My Cabi i activarà determinades funcionalitats :

 

Opcions sense compte My Cabi

 

Opcions amb compte My Cabi   

 

 

Crea un compte  My CABI

 

Un compte personal MY CABI es crearà des de l'enllaç Register amb un senzill formulari de creació del compte. Una vegada creada utilitzarem l'enllaç Sign in per a accedir i comptarem amb més opcions:

 

 

Selecciona les cites de recursos que desitges exportar marcant el requadre a l'esquerra a la seva esquerra. Pots seleccionar:

- imprimir,

- enviar per correu electrònic

- o exportar els registres triant la icona corresponent en la part superior dels resultats de la cerca.

Si es selecciona l'exportación, apareixerà un quadre on pots seleccionar on exportar els registres, quins registres exportar, el format d'exportació (RIS, BibTeX, CSV, TXT, HTML) i el format de la cita.


Altres llocs / continguts


 

 

Plantwise

El Banc de Coneixements Plantwise és un recurs per a ajudar a combatre els problemes fitosanitaris de les plantes. Biblioteca de consells pràctics i segurs per a abordar els problemes dels cultius. Possibilitat de seleccionar informació específica per localització geogràfica.

 

 

Invasive Species

Les espècies invasores són un problema mundial; causen danys ambientals, econòmics i socials. Pots explorar algunes de les espècies invasores més novices i veure el mal que causen.