Literatura i còmics


La col·lecció de literatura de les biblioteques de la UPV està ubicada principalment a la Biblioteca Central, però també està present a d'altres biblioteques de centre i campus.

Per buscar un títol concret en Polibuscador cal seleccionar la cerca en catàleg i filtrar per tipus de document: Literatura.

Selecció de novetats

Guies de viatge


Les biblioteques de la UPV disposen d'una gran varietat de guies de viatge i materials per a preparar les vacances: moltes destinacions i diferents formes de fer turisme ...

Icon made by Freepik from www.flaticon.com

Pel·lícules


Les bibliotequess de la UPV ofereixen una important col·lecció de pel·lícules per als usuaris. La més nombrosa és la de la Biblioteca Central, encara que també les biblioteques de Campus de Gandia-CRAI, Belles Arts, Alcoi, Informàtica i ADE tenen les seues pròpies col·leccions. A més a més, qualsevol biblioteca pot tindre lots temporals de pel·lícules.

Per localitzar-les en Polibuscador cal seleccionar la cerca en catàleg i filtrar per tipus de document: "Películas".

El préstec de les pel·lícules és de 7 dies, que es redueix a 3 si ha sigut reservada per altres usuaris.

Filmoteca de la Biblioteca d'Informàtica


La col·lecció de pel·lícules de la Biblioteca d'Informàtica està ubicada en lliure accès en la sala i està organitzada per gèneres en les prestatgeries.

Les següents guies mostren les pel·lícules organitzades per temàtiques:

Últims títols rebuts

Llibres de cuina


L'oci i la necessitat de tenir una alimentació saludable poden trobar recolzament en la nostra col·lecció de llibres de cuina, situats fonamentalment a la Biblioteca Central i a la Biblioteca d'Agroenginyeria.

Esports


La pràctica d'esport contribueix a portar una vida saludable i en les nostres col·leccions tenim disponible una gran quantitat de materials relacionats amb l'esport i matèries afins.