L'accés al portal INGeBOOK pot realitzar-se des de:

En visualitzar un títol des de PoliBuscador cal seleccionar el botó Llegir llibre que hi ha sota la imatge de la coberta del llibre.

Els llibres poden consultar-se de manera anònima. Però, si ens registrem e iniciem sessió, podrem utilitzar totes les funcionalitats del portal (crear prestatges, notes, etc.).

Les eines de l'escriptori ens permeten fer cerques dins del contingut del llibre, navegar per la taula de continguts i les miniatures de les pàgines, etc.

 

Les eines del visor ofereixen opcions de visualització (pàgina completa, una o dues pàgines, augmentar o minvar el tamany...), generar una citació, etc. Si estem identificats, s'afegeixen les opcions d'incloure notes (privades o compartides) i fer anotacions (resaltar, subratllar, ratllar, dibuixar).

A més a més, des de La Meua Biblioteca, podem crear prestatges per a organitzar els llibres que llegim o accedir a l'últim llibre llegit.

 Per a una informació més detallada sobre les eines de lectura i organització dels llibres poden consultar-se els tutorials d'INGeBOOK.