Accés


Des de un registre de PoliBuscador

Els continguts en línia de l'UNWTO estan accesibles des de Polibuscador.

Quan localitzem un llibre electrònic que tenim disponible des de Polibuscador, l'enllaç Accés en línia ens porta a la lectura del document.

 

Cerques


Cerca senzilla

A la part superior tenim la caixa de cerca senzilla, així com la possibilitat d'executar una cerca avançada.

 

 

En la cerca senzilla, el sistema busca en el text complet, títol, paraules clau, abstract, ISBN, ISSN o DOI. La llista de resultats s'ordenarà per rellevància o per data.

 

 

Cerca Avançada

Aquesta opció ofereix la possibilitat de buscar només per títol, paraules clau, resum o en qualsevol lloc. Per refinar encara més, pots buscar en múltiples camps afegint una fila i incloent més termes de cerca. L'opció "data de publicació" permet limitar els resultats per data.

 

 

Cerca de revistes

Pots trobar el cercador de revistes des de la pantalla de cerca avançada. Triar del menú desplegable un títol de revista, així com l'any, volum, número i / o pàgines per buscar un article en concret.

Per exemple, al seleccionar el Baròmetre OMT del Turisme Mundial (versió espanyola) i escriure 2020, trobaràs tots els números de l'any 2020.

NO es pot triar més d'1 element.

 

Consells de recerca

  • Es poden utilitzar els operadors booleans AND, OR i NOT. Per defecte es troba AND.
  • Cerca exacta amb les paraules entre cometes. Sense cometes, s'enumeren articles que inclouen tots els termes de cerca en qualsevol lloc de l'article.
  • Comodins: signe d'interrogació (?) per a representar qualsevol caràcter i asterisc (*) per a representar zero o més caràcters. Els comodins no es poden fer servir a l'inici d'un terme de cerca o al cercar frases entre cometes. Per exemple, al buscar Europa* trobarà resultats que continguin Europa i Europeu.

Continguts

La UNWTO Elibrary conté llibres, publicacions periòdiques i informes estadístics per país i indicador.

Llibres

La UNWTO eLibrary conté totes les publicacions editades en format electrònic des de 1970, més de 1.000 llibres en àrab, castellà, francès, anglès i rus.

La majoria dels llibres estan accessibles en pdf per a visualització i / o descàrrega. Des de aquest enllaç pots consultar els documents accessibles gratuïts. Molts d'ells hi ha també en versió impresa.

 

 

 

Publicacions Periòdiques

Des del menú superior podem accedir a les publicacions periòdiques, així com directament al Baròmetre OMT del Turisme Mundial. La Biblioteca de Campus Gandia - CRAI, com a Biblioteca Dipositària que va ser de les publicacions de l'OMT, compta amb una àmplia col·lecció de Baròmetre de l'OMT en format imprés, en concret des de 2003 fins 2017 (accessibles des de polibuscador). La versió electrònica accessible des de la plataforma és la versió en castellà.

Aquesta publicació és la que recull les diferents tendències del turisme a curt termini de manera regular per proporcionar una anàlisi del turisme internacional amb informació actualitzada diverses vegades a l'any. Compta amb edicions en versió espanyola, francesa i anglesa.

D'especial interès, els estudis dedicats a la pandèmia Covid-19 i al seu impacte en el turisme mundial.

UNWTO World Tourism Barometer, May 2020 – Special focus on the Impact of COVID-19

Directrices de la OMT para una recuperación inclusiva – Impactos socioculturales de la COVID-19 Tema 1: Personas con discapacidad

Guía de la OMT para una recuperación inclusiva – Impactos socioculturales de la COVID-19 Número 2: Turismo cultural

Informes estadístics

En les publicacions Compendium of Tourism Statistics i Yearbook of Tourism Statistics es recull la informació estadística més recent i les dades del turisme emissor i receptor de qualsevol país del món.

El Compendi d'Estadístiques de Turisme permet una visió global sobre les diferents facetes del turisme, com ara, Turisme receptor, emissor i intern, Indústries turístiques, Ocupació i Indicadors macroeconòmics. Totes aquestes dades es troben en l'apartat Estadístiques de Turisme.

D'altra banda, l'Anuari de dades estadístiques de turisme se centra en les dades relacionades amb el turisme receptor (arribades totals i pernoctacions), desglossats per país d'origen.

Els exemplars físics de què disposa la Biblioteca Campus Gandia es troben recollits en polibuscador gràcies al programa de Biblioteca Dipositària de l'OMT.

Serveis personalitzats


Account

Creant un compte gratuït a eLibrary pots accedir a diverses funcionalitats.

 

Favorits

Afegir a favorits, diferenciant entre llibres i articles de publicacions periòdiques.

 

Cerques

Pots guardar l'historial de cerques realitzades per tornar a executar-les en qualsevol moment.

 

Alertes

També es poden crear alertes per rebre actualitzacions de continguts relacionats amb el nostre àmbit d'estudi. A destacar l'alerta del seguiment d'articles, per la qual podem rebre un correu electrònic cada vegada que es citi l'esmentat article.

 

Simbologia Resultats

  • Free Access  
  • No accesible